Fotball KICK OFF

Torsdag 12 mai kl 17.45 ønsker vi å gjøre noe som aldri før har blitt gjort på Lensbygda plassen. Da er det fotball KICK OFF!

Lensbygda sportsklubb ønsker å bli en mer synlig og levende bidragsyter i Lensbygda og for å få til dette så må vi by litt mer på oss selv!!
Vi har flotte visjoner om å utvikle Lensbygda sportsklubb til å bli et samlingspunkt som kan brukes av hele bygda. Både innen idrett og andre sosiale arrangementer.
Denne dagen er til for både gammel og ung, nabo og venn, tidligere aktive, nåværende utrente og ikke minst for deg som har et forhold til bygda vår.

Vi trenger din hjelp til å gjøre dette til en flott ramme for de unge håpefulle. Denne dagen sparkes igang med 3 kamper (miks 7 år, G10 år og J 12 år) og avsluttes med J 13 9er fotball. I tillegg skal G14 og de aller minste trene under arrangementet. Vårt mål er å fylle plassen med biler og folk – bli med, ta med venner og bekjente til en flott happening på Lensbygda plassen.
“Ikke så interessert i fotball?” Kom og ta en kaffekopp davel? Rykende ferske sveler står også på programmet denne dagen ⚽️

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.