Gransmarkrunden 2021 AVLYST

GRANSMARKRUNDEN 2021 ER AVLYST

Historikk

Gransmarkrunden er et tradisjonsrikt klassisk turrenn på 18,7 km som har start og mål på Lensbygdaplassen. Rennet har både mosjonklasse og aktiv klasse med tidtaking. Alle deltakere får medalje, dessuten premieres de tre beste i herreklassen og de tre beste i kvinneklassen. Det trekkes også uttrekkspremier på tilfeldig startnummer. 

Om løypa

Løypetraseen går fra Lensbygdaplassen og utover Gransmarka i lett stigende terreng. Så krysser den Åsvegen ved Vesterås hvor det er drikkestasjon før det er noen kraftige motbakker opp til Laupendsetra. Derfra er det jevnt flatt og utfor tilbake til Lensbygda.

Etter hva dagens skigruppe kjenner til ligger løyperekorden på rundt 52 minutter. Det hadde vært gøy å ta knekken på denne! Vi håper på at Gransmarkrunden sammen med Totenåsløpet kan være med på å sette Lensbygda og Totenåsen på kartet som skirennlokalitet igjen. Totenåsen er en perle som må oppleves vinter og sommer.

Vanligvis er det salg av mat, drikke og noe godt å bite i både før, under og etter rennet. Det er garderober med dusj i sportshytta. I 2021 er vi derimot prisgitt gjeldende smittevernregler og all innendørs aktivitet må trolig avlyses.

Klasser

Mosjonsklasse uten tidtaking

Aktiv klasse kvinner/menn/junior.

Påmelding

Påmelding via www.eqtiming.no

Prisen er 200 kroner i aktiv klasse og 100 kroner i trimklassen. Lisens kommer i tillegg. Ved påmelding på renndagen kommer et pristillegg på 50 kroner. NSFs obligatoriske skiforsikring må være betalt for løpere som har fylt 13 år.

Premiering

Deltakermedalje til alle som gjennomfører. De tre beste i hver klasse premieres. Dessuten trekkes det uttrekkspremier på tilfeldige startnummer.

Sponsorer

Gransmarkunden 2019

  • Film av starten på Gransmarkrunden 2019
  • Spurtoppgjør om førsteplassen

Legg igjen en kommentar