Storhamar cup 2017

 

Da er håndball G13 ferdig med årets Storhamar cup. Vi røyk ut i første kamp i dag men har høstet god erfaring for videre utvikling og spilt oss godt opp i forsvar. Det har våknet krigere i gutta våre i løpet av helgen så det lover godt for fremtiden.

Vi reiste til Presterud skole på fredag hvor vi overnattet fra fredag til søndag.

Kampene spilte vi Vikingskipet, der var det 11 baner så stemningen var høy. De eldre lagene spilte i andre haller.

Første kamp var fredag kveld, det var vår dårligste kamp i løpet av turneringen, etterpå spiste vi felles kveldsmat og var på uteområdet før det var leggetid.

 

Lørdag startet kl 07:15 med vekking og frokost. Vi var klare til kamp kl 08:40.

Så var det tid for bading ved stupetårnet i Hamar. Det var kjempefint vær og gutta hoppet i vannet.

Etterpå reiste vi til Vikingskipet for å spise middag og se Lena J13 spille 2 kamper før vi hadde vår siste for dagen.

Vår siste kamp ble en hard affære for våre gutter. Vi møtte Ski som spilte i overkant tøft i forsvar så her ble det hett om øra. Vi tapte men gutta kjempet heltemodig og fikk ros etter kampen.

Vi spiste Pizza på Presterud skole før det ble et kveldsbad med J13 på Lena. Det var godt etter en lang dag med mye sol og varme.

Søndag startet dagen med bursdagssang på vår Jonas som fylte år. Våre gode venner Lena J13 kom å vekte gutta med sang. Det ble godt mottatt?

Etter at vi hadde spist og ryddet rommet var det tid for kamp i Vikingskipet. Det ble dessverre tap men gutta jobbet godt. Da er det bare å trene mer så tar vi dem neste gang????

Takk for en superfin tur med gutter 13 på Lensbygda.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.