Glasscup 2017 for J10 Lensbygda

23-4-17

Da er J10 på Lensbygda håndball på tur hjem fra en superfin helg på Glasscup i Drammen. Vi reiste på fredag og spilte 2 kamper lørdag og 2 kamper søndag.

Sportslig sett er vi fornøyde med helgen vi har spilt 4 knallgode forsvarskamper. Angrepsmessig er jentene litt for forsiktige men det blir bedre og bedre. Vi tapte 3 og vant 1 kamp.

Sosialt sett har helgen vært helt topp. Fredag var det felles kveldsmat, lek og sosialt samvær.

Lørdag morgen kl 06:00 måtte vi opp da vi hadde kamp kl 08:00. Da vi var tidlig ferdig med kampene reiste vi til en fin lekepark i Drammen etter at jentene hadde lekt på uteområde der vi lå. Så var det bowling og god mat.

Ettersom vi måtte opp så tidlig var det mange trøtte jenter (og foreldre) så vi reiste til Åskollen skole hvor det ble mulighet for å slappe av før sengetid. Det ble litt mer lek og litt oppstandelse da russen kom på området.

Søndag fikk vi sove litt lenger. Da var det felles frokost kl 09:00. Etterpå ryddet vi klasserommene og satt ute å koste oss i sola før vi reiste på kampene.

Jentene kjempet heroisk og vi er veldig stolte av dem. De er en veldig fin gjeng og har fine foreldre som bidrar med det som må til når man er på turnering.

Nå går ferden hjem og vi er slitne men glade over å ha fått mange gode opplevelser og gode minner fra helgen.

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.